Menu

Nasze działania

E-stypendysta: platforma edukacyjno informacyjna
Pożyczka Unijna Pożyczka Inwestycyjna z Premią PIzP
Zwązek Stowarzyszeń Kraina Drwęcy i Pasłeki
Rzetelna Firma
Program Regionalny
RSU KSU

ZAWIADOMIENIE O UNIEWAŻNIENIU POSTĘPOWANIA

Zobacz również

ZAWIADOMIENIE O WYBORZE OFERTY NA AUDYT ZEWNĘTRZNY PROJEKTU

ZAWIADOMIENIE O WYBORZE OFERTY NA AUDYT ZEWNĘTRZNY PROJEKTU

16 października, 2018

Fundacja Rozwoju Regionu Łukta informuje, że w dniu 16.10.2018 roku dokonano rozstrzygnięcia postępowania dotyczącego wyboru wykonawcy na audyt zewnętrzny projektu „E-stypendysta – platforma informacyjno-edukacyjna”. Wynik postępowania zamieszczamy …

więcej
ZAPYTANIE OFERTOWE NA USŁUGĘ PRZEPROWADZENIA AUDYTU ZEWNĘTRZNEGO PROJEKTU

ZAPYTANIE OFERTOWE NA USŁUGĘ PRZEPROWADZENIA AUDYTU ZEWNĘTRZNEGO PROJEKTU

8 października, 2018

Fundacja Rozwoju Regionu Łukta zaprasza do złożenia oferty celem wyboru wykonawcy na przeprowadzenie audytu zewnętrznego projektu nr WND-RPWM.07.02.01-28-007/12 pn. „E-stypendysta – platforma informacyjno-edukacyjna” współfinansowanego ze …

więcej
4 października 2018 r. Olsztyn – spotkanie w ramach działania 1.4. „Wzór na konkurencję” POPW oraz 1.3.2. „Tworzenie sieciowych produktów przez MŚP” POPW

4 października 2018 r. Olsztyn – spotkanie w ramach działania 1.4. „Wzór na konkurencję” POPW oraz 1.3.2. „Tworzenie sieciowych produktów przez MŚP” POPW

27 września, 2018

Zapraszamy na spotkanie informacyjne dotyczące działania Wzór na konkurencję oraz poddziałania Tworzenie sieciowych produktów przez MŚP W ramach działania 1.4 POPW Wzór na konkurencję jako …

więcej
ZMIANA GODZIN OTWARCIA PUNKTU INFORMACYJNEGO W OSTRÓDZIE

ZMIANA GODZIN OTWARCIA PUNKTU INFORMACYJNEGO W OSTRÓDZIE

19 września, 2018

Uprzejmie informujemy, iż punkt informacyjny w Ostródzie w piątek 21.09 będzie czynny wyjątkowo od godziny 8.00 do 12.00

więcej

Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do celów statystycznych. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach swojej przeglądarki.

Zaakceptuj cookies Więcej informacji