Menu

Nasze działania

E-stypendysta: platforma edukacyjno informacyjna
Zwązek Stowarzyszeń Kraina Drwęcy i Pasłeki
Rzetelna Firma
Program Regionalny
RSU KSU

Unieważnienie postępowania na realizację zadania pn.: „Budowa budynku gospodarczego na sprzęt turystyczno-rekreacyjny”

Unieważnienie postępowania na realizację zadania pn.: „Budowa budynku gospodarczego na sprzęt turystyczno-rekreacyjny”

 

Odwołanie postępowania.pdf

 

Zamówienie zostanie przeprowadzone w terminie późniejszym. Zapraszamy do obserwowania bieżących aktualności i BIP.

Zobacz również

20.06.2018 R. ZMIANA GODZIN OTWARCIA PUNKTU INFORMACYJNEGO W IŁAWIE

20.06.2018 R. ZMIANA GODZIN OTWARCIA PUNKTU INFORMACYJNEGO W IŁAWIE

19 czerwca, 2018

Uprzejmie informujemy, iż w dniu 20.06.2018 r. (środa) punkt informacyjny w Iławie będzie czynny w godzina 8.00-12.00. Za utrudnienia przepraszamy.

więcej
UWAGA KANDYDACI DO STYPENDIUM!

UWAGA KANDYDACI DO STYPENDIUM!

7 czerwca, 2018

Przypominamy wszystkim kandydatom do stypendium “Równe Szanse” o uzyskaniu opinii od wychowawcy klasy za rok szkolny 2017/2018 oraz o dołączeniu do wniosku oświadczenia o  przetwarzaniu …

więcej
ZAWIADOMIENIE O WYBORZE OFERTY NA REALIZACJĘ KONCEPCJI ZAGOSPODAROWANIA DZIAŁKI

ZAWIADOMIENIE O WYBORZE OFERTY NA REALIZACJĘ KONCEPCJI ZAGOSPODAROWANIA DZIAŁKI

6 czerwca, 2018

Fundacja Rozwoju Regionu Łukta informuje, że w dniu 05.06.2018 roku dokonano rozstrzygnięcia postępowania dotyczącego wyboru wykonawcy na realizację koncepcji zagospodarowania działki. Wynik postępowania zamieszczamy poniżej: Zawiadomienie

więcej
STYPENDIUM „RÓWNE SZANSE” – RUSZYŁA KOLEJNA EDYCJA

STYPENDIUM „RÓWNE SZANSE” – RUSZYŁA KOLEJNA EDYCJA

17 maja, 2018

Fundacja Rozwoju Regionu Łukta ogłasza kolejną edycję Funduszu Stypendialnego „Równe Szanse”. Z Funduszu mogą skorzystać uczniowie szkół ponadgimnazjalnych i uczelni wyższych. Zachęcamy do udziału młodzież …

więcej

Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do celów statystycznych. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach swojej przeglądarki.

Zaakceptuj cookies Więcej informacji