Menu

Nasze działania

E-stypendysta: platforma edukacyjno informacyjna
Pożyczka Unijna Pożyczka Inwestycyjna z Premią PIzP
Zwązek Stowarzyszeń Kraina Drwęcy i Pasłeki
Rzetelna Firma
Program Regionalny
RSU KSU

4 października 2018 r. Olsztyn – spotkanie w ramach działania 1.4. „Wzór na konkurencję” POPW oraz 1.3.2. „Tworzenie sieciowych produktów przez MŚP” POPW

Zapraszamy na spotkanie informacyjne dotyczące działania Wzór na konkurencję oraz poddziałania Tworzenie sieciowych produktów przez MŚP

W ramach działania 1.4 POPW Wzór na konkurencję jako mikro, mały i średni przedsiębiorca działający w jednym z 5 województw Polski Wschodniej możesz otrzymać 100 tyś złotych na przeprowadzenie audytu wzorniczego oraz opracowanie strategii wzorniczej (I etap), a następnie nawet 3 mln złotych  na wsparcie w zakresie wykorzystania procesów wzorniczych i wprowadzania na rynek nowych produktów.

 

Jeśli jesteś mikro, małym lub średnim przedsiębiorcą i planujesz zrealizować w ramach konsorcjum składającego się z minimum 3 MŚP projekt w wyniku, którego powstanie innowacyjny produkt sieciowy to spotkanie jest także skierowane do Ciebie – przyjdź i dowiedz się jakie wsparcie możesz uzyskać w ramach  poddziałania 1.3.2 POPW Tworzenie sieciowych produktów przez MŚP .

 

W trakcie spotkania przedstawiciele Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości  omówią zasady ubiegania się o dotacje w ramach trwających obecnie konkursów do powyższych działań. Eksperci omówią kryteria, przedstawią sposób wypełniania wniosku i odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania.

Udział w spotkaniu jest bezpłatny, liczba miejsc ograniczony

 

POPW_Olsztyn_zaproszenie - Przycisk na zaproszeniu KLIKNIJ TUTAJ – jest podlinkowany, by można było dokonać zapisów

 

Ramowy Program

Spotkanie informacyjne dla Wnioskodawców działania Wzór na konkurencję  (1.4 POPW)
oraz Tworzenie sieciowych produktów przez MŚP (1.3.2 POPW)

 

Termin: 4 października 2018 r.

Miejsce spotkania:  Best Western Plus Dyplomat Olsztyn, ul. Dąbrowszczaków 28, 10-540 Olsztyn (Sala konferencyjna, parter)

09:30

-

10:00

Rejestracja gości (przerwa kawowa)

10:00

-

10:15

Powitanie uczestników

10:15

-

12:00

Wzór na konkurencję (1.4 POPW)

  • zasady wyboru wykonawcy audytu wzorniczego
  • kryteria oceny wniosku o dofinansowanie

12:00

-

12:30

Przerwa

12:30

-

15:00

Tworzenie sieciowych produktów przez MŚP (1.3.2 POPW)

  • kryteria oceny wniosków,
  • zasady aplikowania o dofinansowanie w ramach poddziałania,
  • rodzaje i kwoty kosztów kwalifikowalnych,
  • zasady realizacji projektów.

 

 

Link do formularza rejestracji: http://www.parp.gov.pl/spotkanie-informacyjne-dla-wnioskodawcow-dzialan-wzor-na-konkurencje-oraz-tworzenie-sieciowych-produktow-przez-msp-olsztyn-2

Zobacz również

02.11.2018 R. – BIURO FUNDACJI NIECZYNNE

02.11.2018 R. – BIURO FUNDACJI NIECZYNNE

31 października, 2018

Uprzejmie informujemy, iż dnia 2 listopada br. (piątek) biuro Fundacji w Łukcie będzie nieczynne. Za utrudnienia przepraszamy.

więcej
ZMIANA GODZIN OTWARCIA PUNKTU KONSULTACYJNEGO W IŁAWIE

ZMIANA GODZIN OTWARCIA PUNKTU KONSULTACYJNEGO W IŁAWIE

31 października, 2018

Uprzejmie informujemy, iż punkt konsultacyjny w Iławie w środę 31.10 będzie czynny wyjątkowo od godziny 8.00 do 12.00.

więcej
ZMIANA GODZIN OTWARCIA PUNKTU INFORMACYJNEGO W OSTRÓDZIE

ZMIANA GODZIN OTWARCIA PUNKTU INFORMACYJNEGO W OSTRÓDZIE

30 października, 2018

Uprzejmie informujemy, iż punkt informacyjny w Ostródzie we wtorek 30.10 będzie czynny wyjątkowo od godziny 8.00 do 12.00.

więcej
ZAWIADOMIENIE O WYBORZE OFERTY NA AUDYT ZEWNĘTRZNY PROJEKTU

ZAWIADOMIENIE O WYBORZE OFERTY NA AUDYT ZEWNĘTRZNY PROJEKTU

16 października, 2018

Fundacja Rozwoju Regionu Łukta informuje, że w dniu 16.10.2018 roku dokonano rozstrzygnięcia postępowania dotyczącego wyboru wykonawcy na audyt zewnętrzny projektu „E-stypendysta – platforma informacyjno-edukacyjna”. Wynik postępowania zamieszczamy …

więcej

Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do celów statystycznych. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach swojej przeglądarki.

Zaakceptuj cookies Więcej informacji